Статии


Пътеводител за хранене на кученца

Пътеводител за хранене на кученца

Продължава...
 
Оптимално състояние на тялото за по-дълъг живот


Поддържането на кучето ви в най-добрата физическа форма е от ключово значение за това дали тo ще живее дълго и здравословно. Заедно с активността, видът на храната, която вашето куче яде е жизнено важна за поддържането на неговото благосъстояние.

Продължава...
 
За какво да гледаме когато търсим курсове за обучение на кученцетоПовечето от нас с кучета в EUKANUBA са използвали курсове за обучение на кученца по едно или друго време. Добрият клас е много забавен, полезен и преди да разберете, вашето кученце ще отговаря покорно на всяка инструкция… е, почти всяка инструкция.


Продължава...
 
Първото посещение при ветеринарен лекар на вашето кученце

Посещението при ветеринарен лекар не трябва да бъде стресиращо за вас или за вашия домашен любимец. Ето какво трябва да очаквате при първите посещения на кученцето и какво можете да направите, за да направите преживяването  по-лесно.


Продължава...
 
Собственик на ново кученце

Поздравления за това, че сте горд собственик на ново кученце! Посрещането на ново кученце в дома ви е чудесно преживяване. Специалната, тясна връзка, която създавате с вашето кученце, ще продължи цял живот.

Продължава...
 
Нови опаковки
Новата опаковка на Eukanuba има цип за по-дълго запазване на свежестта на храната. С новата опаковка идва и нова, подобрена формула на състав и вкус на храните Eukanuba.

 
Доказателство за дълголетие
Основана през 1969 г., EUKANUBA е посветена на целта да направи живота на кучетата по-здравословен и по-добър. Благодарение на 45 години проучвания това висококачествено хранене доказва, че предоставя краткосрочни и дългосрочни ползи за здравето. С тази изключителна храна и подходящи грижи кучетата могат да доживеят повече от типичната за породата им възраст...


Продължава...
 
3D Denta Defense
3DdentaDefense_logo_sm Знаете ли, че кучето ви може да има стоматологични проблеми, които не можете да видите?

В действителност 8 от 10 кучета имат проблеми с натрупването на зъбен камък още от 3 годишна възраст. Тъй като плаката и зъбният камък може да не се забелязват с просто око, кучето ви може да има повече, отколкото си мислите. Не е нужно да чакате, докато стане твърде късно...

Продължава...
 
Хранене на кученцето

Научете как DHA, Аминокиселините и Протеините в храните за малки кученца на Eukanuba помагат кучето да достигне своя максимален потенциал.

Продължава...
 
Ръководство за отглеждане на кученцето
Страхотното куче започва със страхотен стопанин


Притежаването на кученце е една от най-големите радости в живота, както и голяма отговорност. Ръководство за отглеждане на кученцето ще ви помогне да се ориентирате правилно през първата и най-важна година от живота на кучето...
Продължава...
 
Могат ли бактериите да бъдат полезни за Вашето куче?
prebiotics_small Чревният тракт на Вашето куче осигурява 65% от имунната мусистема и съдържа добри и лоши бактерии, чийто баланс е жизненоважен за неговото здраве и благосъстояние. Всички ние сме наясно с бактериите, които причиняват заболявания, но също така има и добри бактерии, които са наистина полезни за кучето. Пребиотиците, съдържащи се във вискокачествени храни като Eukanuba, повишават количеството на добрите бактерии, като им дава възможност да се преборят с лошите бактерии и да поддържат необходимия здравословен баланс в сложната вътрешна екосистема. Но как работят тези пребиотици?

Продължава...