За нас

Ние се грижим за домашни любимци от 1969 г., така че разбираме какво им е нужно, за да живеят дълъг и здравословен живот до вас.

Нашите вкусни рецепти осигуряват специално приготвено хранене за вашето куче, за да ги поддържа в оптимално състояние на тялото през всеки жизнен етап. Така че, независимо дали искате да дадете на новото си кученце правилен старт в живота или да вземете най-добрата грижа за вашето старо куче, EUKANUBA дава на най-добрия си приятел всичко необходимо вхраненето.

 

 

ОПТИМАЛНО СЪСТОЯНИЕ НА ТЯЛОТО - КАКВО ОЗНАЧАВА това за вашето куче

 


В EUKANUBA ние сме отдадени на това да запазим верния си спътник в най-добрата възможна форма. Ето защо всички наши рецепти са съобразени с етапите на живот и размерите на кучетата, като помагат на кучето ви да достигне пълния си потенциал.

 

Връзката, която имате с кучето си, е като двупосочна улица. И както във всяка близка връзка, колкото повече давате, толкова повече получавате. Ето защо и вие играете съществена роля.

 

 

Поддържането на вашето куче в оптимално състояние на тялото означава да се погрижите за всички неща, които можете да видите, като здрава козина и чисти зъби, както и това, което не можете да видите, като имунната система и здравето на ставите.

 

РЕЦЕПТА КОЯТО ПОМАГА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ДЪЛЪГ И ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

 

 

В EUKANUBA използваме само висококачествен животински протеин и никога не използваме концентрирани растителни протеинови съставки в нашите рецепти. Ние също използваме пребиотици и внимателно подбрана смес от основни витамини и минерали, водена от нашите десетилетия опит.

 

Ние внимателно извличаме всичките си съставки и провеждаме над 120 проверки на качеството, така че можете да сте сигурни, че получавате най-доброто, всеки път.

 

 

Нашата храна също е еко, като поне 25% от енергията на нашата фабрика се генерира от нашата собствена вятърна турбина на място.

 

 


НАШАТА УНИКАЛНА ИСТОРИЯ

 

Нашето име EUKANUBA (“You-Kan-Noo-Bah”) е дума, която произлиза от джаз културата от 40-те години. Била е запазена за нещо, което значи „върховете“ или „върховното“ - било то най-новата песен или бърза кола.

 

През 1969 г. основателят на EUKANUBA търси запомнящо се име за новата си формула за храна за кучета. Качеството на храната му било несравнимо; и всичко, от което се нуждаел, било име, което е също толкова специално.

Днес EUKANUBA е все още „върхът”. Използването на висококачествени съставки е съобразено с нуждите на кучето, като беговия размер и жизнен етап. Така че, когато стигнете до чувал с EUKANUBA, можете да сте сигурни, че кучето ви  получава най-доброто.