За какво да гледаме когато търсим курсове за обучение на кученцето

Ето какво да търсите в курса и как да намерите един местен за вас.
КАКВО ТРЯБВА ДА ПОКРИВА КУРСА


Организираните тренировки за кученца подсилват уроците, които преподавате у дома, и гарантират, че не забравяте нищо от решаващо значение. Всеобхватният курс ще отнеме толкова време, колкото е необходимо за конкретното ви кученце (вероятно няколко месеца) и ще покрива:Основно знания за здравето

Домашно обучение

Почистване след кученцето

Микрочип и идентификация

Никнене на зъби и дъвчене

Тревожност при отделяне

Социализация с хора и други кучета

Основни команди и обучение за подчинение

Контрол на повод и без поводКАК ДА НАМЕРИМ ДОБРО МЕСТНО УЧИЛИЩЕ ЗА КУЧЕНЦАПърво се включете в локалната си мрежа. Попитайте във вашия местен ветеринарен кабинет или магазин за домашни любимци за курсове, за които са чули положителна обратна връзка. Говорете с приятелите си, които имат кучета за класовете, които са използвали в миналото. Също така помолете вашата местна ветеринарна клиника да провери дали организират кучешки партита, където можете да се насладите на някои тренировки и социализация на кученца.След това потърсете списък с национално акредитирани курсове, като тези, които се предлагат от официалния ви клуб за развъдници. Този двупосочен подход трябва бързо да ви ориентира за всичко, което е добро и не толкова добро в света на обучението на кучета.
Също така си струва да посетите класа без кученцето, преди да се регистрирате, за да сте сигурни, че инструкторът е достатъчно опитен, за да предложи съветите, от които се нуждаете. Преди да вземете решение, попитайте собствениците дали са харесали курса.


Когато вече сте избрали курса за вашето кученце, уверете се, че то е напълно ваксинирано и готово да се среща с други кучета по време на първия урок. Вашият ветеринарен лекар може да ви даде най-добрия съвет за това.